1

У 2014 для нашої країни відкрилося унікальне вікно можливостей. Більшість Українців повірили у зміни. Зараз революційна ейфорія і оптимізм починають згасати. Це зрозуміло. Реформування країни - це важка робота, подолання багатьох бар’єрів і не завжди швидкий результат. Але це не привід для розчарування. Найголовніше, що на мій погляд сталося, - усвідомлення можливостей самоорганізації людей.

Не потрібно пасивно чекати що хтось зробить наше життя кращим. Потрібно діяти самому або хоча б свідомо користуватися своїм правом голосу. Яку люстрацію ви очікуєте, якщо на виборах проголосуєте за представників колишньої влади?

Я хочу бачити нові обличчя, кращих менеджерів, людей освічених, для яких політика - сфера реалізації амбіцій а не сфера заробітку.

Коли я перший раз подумав про те, щоб піти кандидатом у депутати до Кіївраді, я довго думав до якої політичної сили примкнути. Прочитав програми, прислухався до лідерів партій. І через якийсь час зрозумів, що мені близькі принципи Об’єднання Самопоміч.

Кандидати від Самопомочі - звичайні кияни, які готові інвестуваті свій час в перезавантаження управління містом, аби зробити Київ привабливим та комфортним. Ми - професійні управлінці, які готові служити громаді Києва. Ми ставимо перед собою амбітні цілі - змінити систему управління містом, владу зробити підзвітною, а громаду - самоврядною.

Просто і конструктивно. Я готовий і хочу брати в цьому участь. Закликаю і вас підтримати Самопоміч на місцевих виборах 25 жовтня 2015.